Italië, dat smaakt!

STIVAL

Over ons

STIVAL is opgericht in 1949 met als belangrijkste missie het importeren van voedsel en wijn uit Italië.

In 1984 koopt de familie Armanni 100% van het kapitaal en wordt er eigenaar van.
Hun eerste missie is ontwikkeling en uitbreiding bij gespecialiseerde retailers op het hele grondgebied om vervolgens hun diensten steeds specifieker te oriënteren op de horeca.

In 2002 werd het imago versterkt met een groeiende klantenkring. Het productaanbod wordt voorgesteld aan grote retailers en sindsdien, zijn er exclusieve merken verkrijgbaar in de gespecialiseerde afdelingen van grote supermarkten, dit voor het plezier van de consument.

Dit wordt steeds opgevolgd door onze gespecialiseerde, professionele en gemotiveerde verkoopteams.
Sinds de oprichting is STIVAL een belangrijke speler in zijn activiteitensector. Aanwezig in alle distributiekanalen, in grote hypermarkten, supermarkten, catering, horeca en ook binnen gespecialiseerde retailers en Italiaanse traiteurs. Voor liefhebbers van goede Italiaanse keuken en ontdekking van delicatessen, is er een Stival-winkel te vinden in Ukkel.

Missies

Italiaanse gastronomie, verfijning en gezelligheid van de tafel promoten. De beste streekproducten selecteren. Om een kwalitatieve klantenservice te garanderen, organiseert STIVAL de levering van zijn producten aan klanten door middel van een eigen wagenpark. Samengesteld uit bi-temperatuurvoertuigen, biedt Stival een dagelijkse logistieke dienst in België onder optimale omstandigheden. Onze ervaren en gemotiveerde verkopers dekken alle streken van het nationale grondgebied.

Waarden

• Respect voor klantenservice
• Betrokkenheid van gemotiveerde medewerkers
• Naleving van Europese voedselveiligheidsnormen
• Keuze uit commerciële partners en producenten die onze waarden delen

HOOFDZETEL

winkel

Italië, dat smaakt!